Du er her

Berthelsen & Bredsdorff 16. januar

Berthelsen & Bredsdorff 16. januar

Varme ord og en fin aften på kanten.

Fredag, 20 januar, 2017
 

Kære allesammen

Det var en god aften Bodil og jeg havde med Guldkantsdialog i prosa og digte og ca. 20 engagerede deltagere i Torup Bogbys forsamlingshus. Godt sted med fantastisk stemning og indsats for litteraturen uden finkulturelle stritfingre og ingen faldt så vidt jeg så i søvn undervejs. Som bonus fik jeg ovenikøbet hørt Peter Plants sangstemme da han sang Lollands næsten nationalsang om roen. Samtidig fik vi også lejlighed til demonstrere Guldkantskunstens mangfoldighed og snakke om StORDstrømmen og andre lokale forfatternetværk. I pausen blev jeg ovenikøbet klogere, idet jeg fik at vide at der var et lokalt netværk på 10 i gang på Hillerød bibliotek. Så udover at gøre opmærksom på StORDstrømmen Antologi 2015, som kan lånes på biblioteket, så har jeg fundet frem til en ebog i pdf format om nogle af StORDstrømmens medlemmers aktiviteter under den sejlende brugerdrevne kulturfestival Well Come Lolland Falster rundt fra sidste sommer:

 

Temaet for festivallen var bl.a. at inddrage naboen uanset herkomst og udforske det fælles i stedet for forskellene imellem os. F.eks. glæden ved og indlevelsen i det gode udtryk. Undervejs deltog 8 profesionelle illustratorer og forfattere fra StORDstrømmen med en gigantisk Skriv Selv Lokumsrulle, hvor såvel professionelle forfattere og tegnere som enhver anden kunne mødes og give udtryk for lige det, der lå dem på sinde. Det førte til mange nye digte, tegninger og mundheld, som vi har samlet et udpluk af, så enhver selv kan se hvad møderne mellem professionelle kunstnere og amatører afstedkom.
Den kan downloades gratis fra Saxo her: https://www.saxo.com/dk/well-come-sydhavsoeerne-rundt-med-ord-og-billeder_pdf_9788740491654